Tworzenie stron internetowych to perfekcyjny sposób iżby pomóc innym powstać w Wirtualnym Świecie. Mam obecnie w tym temacie pewne sukcesy, jakkolwiek w przyszłości szukam wyzwań oraz nowych zleceń.
Zachęcam do kontaktu ze mną za pomocą formularza kontaktowego.
Każde umowa o pracę jest inne a potrzeby klientów są różne, wobec tego do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie.
Zapraszam Państwa do działu "Portfolio", gdzie prezentuję przykładowe szablony stron internetowych.
Internet jest w tej chwili .
pozycjonowanie stron identycznie powszechnym środek masowego przekazu jak prasa, rozgłośnia azali telewizornia. Jest oraz idealnym środkiem aż do reklamowania swoich usług. Acz, nie everyman potrafi utworzyć odpowiednią witrynę www w celu swojej firmy, jednakowoż również po prostu w celu siebie. Wolno to obowiązek powołać profesjonalnym firmom, toż wtenczas pojawia się smutne pytanie: Dlaczego ano drogo ?
Moja oferta jest alternatywą. Jestem w stanie przyrządzić gustowną, funkcjonalną zaś łatwą w obsłudze stronę, korzystając z technologii html. Wykonuję plus banery reklamowe w formacie flash, iżby strona była "żywa" i nie statyczna