W przeszły dzień roku podsumowałam swoje minione pięć lat życia. Lat, które spędziłam w Lublinie, na KULu; trwanie akademicko - studencki. Wydaje mi się, iż nie wcześniej co zdałam maturę i jechałam zapakowanym po dach samochodem aż do Lublina. Nowy
Jak napisac CV etap w życiu, całkowicie mi barbarzyński zasoby siły roboczej, Ziemia, strefa. Na cacy sama 600 km od czasu domu oraz rodziny. Stanjca - półtora roku w jednym pokoju z Lidką, w ciągu ścianą Ewelinka (potem Iza) oraz słynna zakonnica Marta, która pisała nam instrukcję odmrażania lodówki tudzież instrukcję sprzątania mieszkania. Białogłowa Zosia - mamka stancji, tymczasem przede wszystkim przekochana postać,
Podatek VAT serafin wyrozumiałości zaś spokoju. Przez wzgląd niej czułam się jak w domu, jak obok kochanej babci. Początkowe zakazy traktowałyśmy ze współlokatorkami nadzwyczaj na serio, bojąc się nawet zagotować wodę po 22. Nosiłyśmy imbryk aż do pokoju. Spośród Lidką grałyśmy w literaki, gadając ze sobą na gg siedząc na przeciw siebie w jednym pokoju. Wspólne niedziele, weekendy, wspólne sprawunki tudzież obiady.