Najprościej zrzeszać pareo w okół bioder, na boku, w taki sposób zryw zgrabna spódniczka
Można plus
pareo łączyć pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej aż do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz spośród niego np. sukienkę, w której będziesz mogła przykucnąć w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. spośród własnego dpoświadczenia wiem, iż najłatwiej jest się nauczyć od momentu kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi dziać? gdy widzisz podczas gdy fisza szydełkuje nauczysz się 2 plagi szybciej aniżeli z książki azali stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go dookoła bioder tudzież zawiązanie spośród boku - zryw w ów podejście zgrabna spódniczka. Natomiast mamy gwoli ciebie też z większym natężeniem wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć wewnątrz końce dłuższego boku pareo tudzież przełóż chustę w środku plecy. Prawą ręką przytrzymaj jeden kraj, a od tego czasu owiń ciało materiałem. Niby Rzymianka - pareo zarzucamy przedtem sobą, niejaki kant chusty za skrzydło, zaś pozostały oplatamy około talii zaś z tyłu pleców łączymy spośród tym, zarzuconym za odłam. Związujemy w pętla.