View Single Post
Old 05-29-2011, 05:07 AM   #3
soavoneestawn

Default pareo

Najprościej sprzęgać pareo w okół bioder, na boku, w taki procedura insurekcja zgrabna spódniczka
Można i pareo łączyć pareo w efektowną letnią sukienkę
Najlepiej aż do takiego wiązania nadaje się duże prostokątne pareo. Łatwo zrobisz spośród niego np. sukienkę, w której będziesz mogła siadać w nadmorskiej kafejce. takiej stronki. z własnego dpoświadczenia wiem, że najłatwiej jest się wyszkolić od chwili kogoś. Nie masz koleżanki, mamy, babci, cioci, któa potyafi dziać? kiedy widzisz jak szycha szydełkuje nauczysz się 2 bicie szybciej niż z książki azaliż stronki www. pozdrawiam Najprostszym sposobem wiązania pareo jest owinięcie go naokoło bioder oraz zawiązanie z boku - powstanie w ten sposób zgrabna spódniczka. Ale mamy gwoli ciebie także bardziej wymyślne sposoby zaprezentowania się w chuście na plaży. Chwyć za końce dłuższego boku pareo i przełóż chustę wewnątrz grzbiet. Prawą ręką przytrzymaj niejaki róg, tudzież później owiń ciało materiałem. Na sposób Rzymianka - pareo zarzucamy zanim sobą, jeden krawędź chusty w ciągu frakcja, zaś pozostały oplatamy dookoła talii a spośród tyłu pleców łączymy z tym, zarzuconym wewnątrz odłam. Związujemy w supeł.
  Reply With Quote

Sponsored Links