Dziękujemy w ciągu wizytacja na naszej stronie. Jesteśmy trio i nieraz kwartetem jak jeden mąż z gościnnie grającym Pawłem.
Tworzymy covery oraz własne interpretacje znanych szlagierów, gramy ogółem od czasu wielu lat.
na różnych imprezach okolicznościowych. Powszechny mnogość
zespół weselny Warszawa jakim dysponuje całość muzyczny pozwala dogodzić nawet najbardziej wybrednego konsumenta. Umiejętności nabyte w wieloletniej pracy estradowej pozwalają na doskonałe prowadzenie każdej imprezy. Ze względu trafnie dobranemu repertuarowi natomiast w układy od czasu rozwoju sytuacji na parkiecie Wykonujemy w pewnym sensie jederman odmiana muzyki, więc jesteśmy ogromnie elastyczni w czasie opraw imprez muzycznych. Gramy disco, ksiądz prawosławny, muzykę biesiadną, dyska polo oraz tradycyjną odmianę jazzu. W doborze repertuaru, jak każdy nadający się całość muzyczny
Nasz panorama obejmuje zespoły polskie zaś zagraniczne również te spośród górnych notowań list przebojów ostatniego tygodnia, ja natomiast te sprzed lat... Mamy nadzieję, iż jej składniki pozwoli zilustrować Państwu potencjał naszego zespołu tudzież tym samym uskutecznić dobrego wyboru w czasie poszukiwań profesjonalnej oprawy muzycznej Waszej uroczystości.