Nadeszla sobota, godzina 17 - ta z minutami,
darmowy sekspodjechal pod dom mikrobus, a w nim przedtem sporo osob. Ze familiarnych mi osob niedawni tylko Marta z Wojtkiem i Karolcia. Po skonstatowanym czasie zajechalismy na miejsce. Okazalo sie, ze jest to jeden z nowoczesnych, niewielkich, wspolczesnie budowanych pensjonatow. Otrzymalam swoj pokoj i zostalam deklarowana przez Marte, ze teraz jest czas na przebranie sie i toalete, a jak rozlegnie sie dzwonek na korytarzu, wszyscy wysiadaja do Sali Balowej. W pokoju byl czajnik, kawa i herbatka, wiec naszykowalam sobie filizanke kawy, wysuplalam swoje szmatki i nawiazalam wolniutko ubierac sie. Ubrana, poprawilam makijaz i siedzac w fotelu czekalam przystapienia zabawy.
W pewnym momencie weszla Karolcia, ubrana w stroj Bikini
seks filmy i luznym szalu na odnogach, widzac mnie, az jeknela. Spytalam ja, jak ma wygladac ten Bal, zdazyla mi tylko objasnic, ze na poczatku jest zabawa, po jakims czasie bedzie przerwa na krotki odpoczynek i juz nie dokonczyla, bo uslyszalysmy rozlegajacy sie na korytarzu dzwonek. Wyszlysmy, po korytarzu chodzil mlody chlopak, majacy na sobie biale slipki z wymalowanym serduszkiem i dzwonkiem, takim, jak raz mial wozny w szkole i zapraszal calkowitych do Sali Balowej.